TÁRSKERESÉS – GYEREK(EK)KEL

Időpont: 2017.03.07 - 19:00

Helyszín: HelloAnyu, Csányi utca 7., Budapest

Image may contain: 3 people, people smiling, child

 

Hogyan találhatok párt magamnak szülőként? Valóban olyan nehéz ez, mint amilyen ijesztőnek tűnik? Mit szól majd hozzá a kiszemelt, a család… és hogy reagál a gyerek? Másfelől: mi történik akkor, ha a Tinder-randin kiderül, hogy a potenciális partneremnek van már gyereke?

A következő beszélgetős estünk témája azokat az élethelyzeteket érinti, amikor párkereséskor nemcsak felnőttekkel, de gyerekekkel is számolunk.  Igyekszünk majd felvetni és újragondolni néhány kapcsolódó sztereotípiát olyanok segítségével, akik ezt már megélték, megélik, vagy csak rákészültek lelkiekbenJ.

Ezért az esten részt vesz néhány meghívott vendég is, akik saját élményeik megosztásával igyekeznek megnyitni nekünk a témát, hogy aztán mindenki bekapcsolódhasson a gondolataival, tanulságaival, taktikáival.

Reméljük, hogy segíthetjük egymást felvértezni ezekkel a kapcsolati kihívásokkal szemben is, és közben jót beszégeltünk!

A résztvétel regisztrációhoz kötött – maximum 25 főt tudunk fogadni a programunkon.

A részvételhez továbbra is 500 Ft adományt kérünk, amelyet a pultnál kell majd befizetni, és amelyért cserébe a helyszínt biztosító HelloAnyu lefogyasztható kupont ad.

Várunk Titeket!

Love Café csapata

Bookings no longer allowed on this date.