Giccs vagy valóság a romantikus szerelem?

Időpont: 2016.12.06 - 18:30

Helyszín: Könyvtár, Lövölde tér, Budapest

 

Ezen a beszélgetésen annak próbálunk utánajárni, van-e a hollywoodi love storyknak bármi valóságalapja. A kérdések, amiken érdemes elgondolkodni: Mit vársz a szerelemtől? Mi különbözteti meg a szerelmi kapcsolatainkat a többitől? Mikor sikeres egy párkapcsolat, és mi teszi azzá? Létezik-e, kell-e vágynunk az élethosszig tartó szerelemre? Na és mi a helyzet a hűséggel?

 

lovecafe_2

 

Ez alkalommal nem hívunk meg vendégelőadót, mert mindenki szakértője lehet annak, hogy ő milyen ideális kapcsolati képet hordoz magában. Mi csak megadjuk a felütést a beszélgetéshez és az alaphangot, utána várjuk a véleményeteket, tapasztalataitokat, és meglátjuk, jutunk-e közös belátásokra, lesznek-e AHA élményeink. Tanulunk-e valami újat a szerelemfogalmunkról?

A beszélgetésről hangfelvételt készítünk, amit aztán anonimizálva fogunk felhasználni:  írásban feldolgozva, a lényegi pontokat összefoglalva, itt a honlapon tesszük majd közzé.

Ahogy legutóbb is, a beszélgetést folytatni tudjuk a hivatalos zárás után is, átmehetünk egy közeli pubba, ha nagyon belemelegednénk – reméljük, így lesz.

 

Bookings no longer allowed on this date.