"Hát én immár kit válasszak?" 1. alkalom: Randizás – online és offline

Időpont: 2016.09.06 - 18:30

Helyszín: Lövölde tér, , Budapest

 

Itt van az ősz, itt van újra…a Love Café!

És az őszi beszélgetéssorozathoz a  Tavaszi szél vizet áraszt…szolgáltat mottót, vagyis beszélgessünk arról, hogy “Hát én immár kit válasszak (virágom, virágom)?”

Más szóval társkeresés, ismerkedési utak, ideálképek és szépségideálok, megfelelő partner, illetve “Az Igazi”, és még más izgalmas témák.

 

Az első alkalom a randizásról fog szólni. Vagyis, hogy TE HOGY CSINÁLOD VAGY CSINÁLTAD? Offline vagy online? Van-e, vagy volt-e stratégiád?  Mi jön be, és mi taszít el az ismerkedésnél?

Bármilyen ismerkedési történetet szívesen veszünk: sikereset, sikertelent, vicceset és vagányt, kedvesen ügyetlent, meglepőt, vagy épp kellemetlent is.

Az este meghívott vendége pedig Pirchala Berta lesz, aki a Miitt.hu közösségi ismerkedő oldal alapítója és tulajdonosa és aki kicsit mesél majd nekünk a koncepciójáról, illetve arról is, hogy vállalkozóként ő hogy látja az “ismerkedési piacot.”

 

Pirchala Berta

Miitt.hu

2014 tavaszán indított új, közösségi szemléletű online-offline társkereső kitalálója, tulajdonosa és vezetője.

Sosem használt pedagógus diplomával tizensok évnyi multi-alkalmazott lét után 40 felett egyszer csak erősebb lett bennem a vágy, hogy értéket teremtő alkotó munkát végezzek, mint a félelem az ismeretlentől, és mivel gyakorló egyedülálló voltam, adta magát a társkeresés, mint téma. Olyan szolgáltatás folyamatos fejlesztése a célom, ami megtartja a hagyományos társkereső szolgáltatások előnyeit, és hozzáteszi azt, ami azokból hiányzik, úgy hogy közben visszatalál a természetes ismerkedés lényegéhez. Egy aktív egyedülálló közösség vezetőjeként nap, mint nap látom, hogy óriási az igény olyan közösségre, ahol természetes körülmények között lehet ismerkedni. Bizonyos típusú vonzalom születhet virtuális térben, vagy akár a képzeletünkben is, de párkapcsolat az nem. Ahhoz valós személyiségek találkozása szükséges valós térben, ahol a képzelet mellett a tapasztalat is szerepet kap.

Gyertek és regisztráljatok alant!

Bookings no longer allowed on this date.